Curso 2015 16 salesians sarria formacion profesional bachillerato internacional escuela FP grado medio superior WRO2


La competició de robòtica educativa es celebrarà el dissabte 10 de juny amb més de 20 equips participants

 

25 de maig 2017

 

El torneig local de Barcelona de laWorld Robot Olympiad, una de lescompeticions de robòtica educativa més importants a nivell mundial, es celebrarà el proper dissabte 10 de juny a Salesians Sarrià. L’edició d’enguany destaca per una gran participació amb més de 20 equips competidors en les categories Elementary, Junior i Football. 

Els participants han de construir amb materials Lego un robot innovador que superi el repte proposat. Els reptes són diferents segons la categoria i estan inspirats en el país que organitza la final internacional que en aquesta edició es farà a San José, Costa Rica, del 10 al 12 de novembre, i giren al voltant de la sostenibilitat. 

Curso 2015 16 salesians sarria formacion profesional bachillerato internacional escuela FP grado medio superior WRO

 En aquesta edició celebrada a l’escola ens acompanya per segona vegada un equip de Colòmbia de l’ONG Aldeas Infantiles.

La robòtica educativa cada vegada té més seguidors i ajuda a desenvolupar la creativitat, la iniciativa i la capacitat de resoldre problemes mitjançant un repte educatiu. L’organització de la WRO Barcelona s’emmarca en el programa educatiu de Salesians Sarriàque té per objectiu desenvolupament de les vocacions científiques i tècniques en els estudis de Formació Professional.

 

Us hi esperem el dissabte 10 de juny a la WRO Barcelona!