repte empren la caixa salesians sarria portada

Un grup d’alumnes de primer de Batxillerat de Salesians Sarrià ha estat seleccionat al Campus Repte Emprèn de l’Obra Social La Caixa

10 maig 2017

El grup format per Carolina del Corral, Sara Giménez, Miriam San José i Miriam Lidueña, acompanyat de la seva tutora del treball Montse Llorens, va assistir al Campus Repte Emprèn de l’Obra Social La Caixa. Celebrat a Barcelona del 3 al 6 de maig, el Campus va oferir tallers i conferències perquè els estudiants perfeccionin els seus projectes.

repte empren la caixa salesians sarria1

 Les alumnes van treballar el seu projecte des de l’assignatura d’Economia de l’empresa el KitCaixa joves emprenedors. ‘Take this Way’, una app que permet  comprar i intercanviar bitllets de transport públic de Barcelona, és un dels 35 millors d’un total de 1400 projectes que s’han presentat al certamen per la seva originalitat i sostenibilitat. 

repte empren la caixa salesians sarria montse

 La setmana vinent s’anunciaran els cinc equips guanyadors que viatjaran a Silicon Valley per ampliar la formació en l’àmbit de l’emprenedoria i visitaran les empreses més innovadores del món.  

Us presentem el vídeo del seu projecte 'Take this Way'Enhorabona a tot l’equip!