Curso 2016 17 salesians sarria formacion profesional bachillerato internacional escuela FP grado medio superior liderpack2


Alumnes d’arts gràfiques de Salesians Sarrià reben el Premi Liderpack al millor pack  ‘Disseny Jove’ amb una capsa de cafè artesanal

7 novembre 2016

Mario Sáenz de Tejada i Andrés Alba, estudiants del cicle formatiu Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia, han estat premiats a Liderpack 2016, els guardons més importants que es concedeixen a nivell nacional en l'àmbit del packaging i la Publicitat en el Lloc de Venda (PLV). Convocats per saló Hispack de Fira de Barcelona i Graphispack Associación, els premis Liderpack són un aparador de les tendències en packaging i PLV.

El jurat, format per professionals i experts en el món de la indústria del packaging, el disseny i la publicitat, ha destacat la 'gran qualitat' del projecte dels nostres alumnes en l'apartat PLV de Disseny Jove, categoria que guardona els dissenys d'estudiants.

La proposta guanyadora de Mario Sáenz i Andrés Alba i es titula El Magniffee. El projecte El Magniffee és una caixa de fusta amb un llibre informatiu sobre les gammes de cafè que conté sis sobres de mostra de diferents cafès de l'empresa catalana El Magnífico. Tot elaborat de manera artesanal. ‘No estem parlant d'un simple PLV caixa de cafès, sinó d'una experiència per als sentits. Per això hem creat Magniffee perquè tu puguis contemplar-ho, tocar-ho, fer-ho olor i, per descomptat, assaborir-ho’, expliquen els alumnes premiats.

El treball ha estat tutoritzat pels professors del departament d’Arts gràfiques i s’ha realitzat íntegrament a l’escola, tant el disseny com la producció, amb les solucions del software de l’empresa ESKO. Les aules i tallers de Salesians Sarrià disposen de la última tecnologia que permet als alumnes desenvolupar els seus projectes i treballs amb qualitat professional.

Els productes de PLV guardonats tenen la consideració de ‘POPAI Award’, premi reconegut per la Asociación Global de Marketing y Retail, POPAI. D'aquesta manera, els Liderpack estenen encara més la seva connexió internacional i els treball premiats adquireixen major visibilitat. 

 

Curso 2016 17 salesians sarria formacion profesional bachillerato internacional escuela FP grado medio superior liderpack

                                                     A la fotografia els alumnes premiats amb Salvador Sans, propietari de Cafés El Magnífico

                                                     Pots veure totes les fotografies de El Magniffee