Curso 2016 17 salesians sarria formacion profesional bachillerato internacional escuela FP grado medio superior certificat escola multilingue copia

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya ens ha lliurat el segell d’Escola Multilingüe

28 abril 2017

Salesians Sarrià ja és un centre reconegut i certificat com a escola multilingüe pel seu treball de potenciar la internacionalització de la comunitat educativa a través de la participació en projectes internacionals i la promoció i l’aprenentatge dels idiomes estrangers en el marc d’un projecte lingüístic estructurat i coherent.      

Aquest segell s’atorga a les escoles cristianes que demostrin l’aplicació d’iniciatives multilingües diverses i esdevé una garantia d'innovació, qualitat i seguiment del projecte multilingüe.

Quins projectes estem fent a l’escola?

El departament de Relacions Internacionals de l'escola col·labora en la tasca educativa per aconseguir una preparació integral dels alumnes, una formació humana i professional que asseguri un bon punt de partida dins un mercat laboral i acadèmic europeu.

Salesians Sarrià, amb la participació en projectes internacionals i la promoció de la llengua anglesa,  francesa i alemanya, vol potenciar la internacionalització de la comunitat educativa amb l’objectiu d’arribar a ser una escola europea de qualitat que fomenti l’intercanvi de coneixement, cultures i experiències.

Els nostres alumnes poden gaudir de l’experiència enriquidora de l’intercanvi amb escoles estrangeres, demanda que augmenta curs rere curs. La mobilitat ofereix als estudiants altres formes de relacionar-se i entendre un món sense fronteres. Cada curs acollim estudiants europeus durant uns dies reforçant vincles amb els nostres alumnes i establint ponts de relació, d’enriquiment personal i acadèmic i de respecte per altres cultures i llengües.

Àrees de treball:

ü  Impartició d’algunes assignatures o unitats formatives en anglès.

ü  Intercanvis amb escoles angleses, franceses i alemanyes.

ü  Acollida i coordinació d’ajudants lingüístics que treballen en grups reduïts.

ü  Cursos d’idiomes estrangers en horari de migdia.

ü  Preparació als exàmens oficials de Cambridge.

ü  Formació del personal de l’escola en llengua anglesa.

ü Estades del professorat en empreses europees. 

ü  Assistència a fires internacionals.

ü  Realització de la Formació en Centres de Treball (FCT) a empreses d’Europa mitjançant el programa Erasmus+.

ü  Projectes educatius tecnològics en col·laboració amb altres escoles europees.

certificat escola multilingue salesians sarria internacional