certificat escola multilingue salesians sarria internaciona pl

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya ha lliurat a Salesians Sarrià el segell d’Escola Multilingüe

8 novembre 2016

Salesians Sarrià ja és un centre reconegut i certificat com a escola multilingüe pel seu treball de potenciar la internacionalització de la comunitat educativa a través de la participació en projectes internacionals i la promoció i l’aprenentatge dels idiomes estrangers en el marc d’un projecte lingüístic estructurat i coherent.      

Aquest segell s’atorga a les escoles cristianes que demostrin l’aplicació d’iniciatives multilingües diverses i esdevé una garantia d'innovació, qualitat i seguiment del projecte multilingüe.

Quins projectes estem fent a l’escola?

El departament de Relacions Internacionals de l'escola col·labora en la tasca educativa per aconseguir una preparació integral dels alumnes, una formació humana i professional que asseguri un bon punt de partida dins un mercat laboral i acadèmic europeu.

Salesians Sarrià, amb la participació en projectes internacionals i la promoció de la llengua anglesa,  francesa i alemanya, vol potenciar la internacionalització de la comunitat educativa amb l’objectiu d’arribar a ser una escola europea de qualitat que fomenti l’intercanvi de coneixement, cultures i experiències.

Els nostres alumnes poden gaudir de l’experiència enriquidora de l’intercanvi amb escoles estrangeres, demanda que augmenta curs rere curs. La mobilitat ofereix als estudiants altres formes de relacionar-se i entendre un món sense fronteres. Cada curs acollim estudiants europeus durant uns dies reforçant vincles amb els nostres alumnes i establint ponts de relació, d’enriquiment personal i acadèmic i de respecte per altres cultures i llengües.

Àrees de treball:

ü  Impartició d’algunes assignatures o unitats formatives en anglès.

ü  Intercanvis amb escoles angleses, franceses i alemanyes.

ü  Acollida i coordinació d’ajudants lingüístics que treballen en grups reduïts.

ü  Cursos d’idiomes estrangers en horari de migdia.

ü  Preparació als exàmens oficials de Cambridge.

ü  Formació del personal de l’escola en llengua anglesa.

ü Estades del professorat en empreses europees. 

ü  Assistència a fires internacionals.

ü  Realització de la Formació en Centres de Treball (FCT) a empreses d’Europa mitjançant el programa Erasmus+.

ü  Projectes educatius tecnològics en col·laboració amb altres escoles europees.

certificat escola multilingue salesians sarria internacional