Curso 2016 17 salesians sarria formacion profesional bachillerato internacional escuela FP grado medio superior joan trias

Els alumnes de Batxillerat Internacional han visitat la Llar Joan Trias de Barcelona, de la Fundació Llars de l’Amistat Cheshire

 15 octubre 2016

El estudiants de l’IB han realitzat la primera sortida del curs a la Llar Joan Trias, una residència amb servei de centre ocupacional i servei ocupacional d’inserció, que acull bàsicament a persones amb discapacitat física, paràlisi cerebral.

A l’arribada, la pedagoga del centre ha fet una presentació del funcionament de la residència i una introducció a la paràlisi cerebral i a les dificultats que tenen els qui la pateixen. Els estudiants van conversar amb diferents persones del centre que mostraren els diferents recursos que fan servir per comunicar-se.

A més, alumnes i professors del Batxillerat Internacional van provar un esport que practiquen moltes persones amb paràlisi cerebral, la boccia, de la mà d’un esportista que acabava de tornar dels Jocs Paralímpics de Río de Janeiro, on va competir amb aquest esport.

El fisioterapeuta del centre va explicar el treball que es fa per potenciar al màxim la mobilitat i autonomia de les persones amb paràlisi cerebral i també com treballen i com funciona la sala d'estimulació multisensorial que tenen.

‘Ha estat una visita molt enriquidora, tan a nivell de coneixements adquirits com de vivències i valors’, comenta Elisenda Pont, coordinadora del Servei d’Atenció Psicopedagògica de Batxillerat. 

Curso 2016 17 salesians sarria formacion profesional bachillerato internacional escuela FP grado medio superior joan trias2

 

 

 

 

 

 

 

 Consulta totes les fotografies Sortida a la Llar Joan Trias