Curso 2016 17 salesians sarria formacion profesional bachillerato internacional escuela FP grado medio superior BAUM

Quatre estudiants del cicle formatiu de grau Mitjà Electromecànica de vehicles automòbils van transformar i personalitzar en directe dues motocicletes 

7 octubre 2016

La Barcelona Art & Urban Movement (BAUM), una de les fires més importants dedicada a les arts urbanes celebrada el passat cap de setmana a Barcelona, inclou l’exposició de cotxes i motos decorats ‘Arte sobre Ruedas’ amb transformació de vehicles en viu per les joves promeses del sector. 

Els alumnes d’automoció de Salesians Sarrià han estat convidats a la Junior Biker Build-OFF amb l’objectiu de desmuntar, transformar i personalitzar en directe dues motocicles de les marques Ducati i Harley Davidson amb peces de Zodiac i material de Bike Lift. Els equips de treball van comptar amb l’ajuda dels millors professionals de la pintura nacionals i internacionals.

 ‘Els joves estudiants han posat en pràctica els seus coneixements de mecànica de l’automoció desmuntant les peces originals i transformant les motos davant del públic. Ha estat una experiència única’, comenta Ricardo Gámez, cap del departament de mecànica i automoció de Salesians Sarrià. 

Moltes gràcies a l’organització per convidar-nos i esperem repetir l’experiència en properes edicions.

Més informació

http://baumfest.com/arte-sobre-ruedas/