final port innova

Els alumnes del grau Superior Disseny en fabricació mecànica han desenvolupat un repte per a l’empresa Marina Barcelona 92’

18 maig 2016

18 escoles de Formació Professional de Barcelona, 8 empreses i 8 reptes. Salesians Sarrià ha participat a la final del Projecte Port Innova amb un treball realitzat pels alumnes del cicle formatiu de grau Superior Disseny en Fabricació Mecànica.

El projecte ‘Estudi de Manteniment del Shiplift’ dóna resposta al repte de l’empresa Marina Barcelona 92’ (MB92’), dedicada al manteniment de iots de gran eslora i referent mundial en el seu sector.

La final de Port Innova, celebrada el passat dimecres 11 de maig a la Casa del Mar de Barcelona, va comptar amb els millors projectes i solucions als reptes proposats per les empreses.

Aquests tipus de iniciatives són molt profitoses ja que els alumnes estan en contacte directe amb el món empresarial treballant amb casos reals. D’altra banda, les empreses poden detectar talent en possibles futurs treballadors al mateix temps que resolen un problema o necessitat. Així doncs, es reforça el vincle escola-empresa molt important en els estudis de Formació Professional.

Alumnes i professors destaquen l’èxit de la jornada i del projecte en general. A més, animen a les diferents institucions organitzadores a continuar amb aquesta dinàmica a la segona edició de Port Innova.