salesians sarria competicion robotica WRO


Gaudeix d’un torneig de robòtica educativa i participa als tallers de robots i les exhibicions de drons. T’hi esperem el dissabte 18 de juny

 

3 juny 2016

Salesians Sarrià organitza el torneig local de Barcelona de la World Robot Olympiad,una de les competicions de robòtica educativa més importants a nivell mundial.

El proper dissabte 18 de juny els equips participants resoldran els diferents reptes. El robot, que ha d’estar format únicament per peces Lego, es construeix el mateix dia de la competició en menys de dues hores i mitja. Les regles de joc són anunciades amb antelació excepte una que es pot comunicar el mateix dia.

La robòtica educativa cada vegada té més seguidors i ajuda a desenvolupar la creativitat, la iniciativa i la capacitat de resoldre problemes mitjançant un repte educatiu.

L’organització de la WRO Barcelona s’emmarca en el programa educatiu de Salesians Sarrià que té per objectiu el desenvolupament de les vocacions tècniques i científiques en els estudis de Formació Professional i Batxillerat.

WRO Barcelona
Dissabte 18 juny 2016

Horari

7.30-9.00h       Recepció voluntaris. Registre d’equips i acreditacions

8.00-10.30h      Muntatge del robot. Tallers i exhibicions per a visitants i acompanyants

10.45-10.55h    Inauguració del torneig

11.00-13.00h    Torneig

13.30h             Cloenda